Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » "Будівельник" завойовує Суперкубок Турянської долини 2021 (ФОТО)
11:37
"Будівельник" завойовує Суперкубок Турянської долини 2021 (ФОТО)
У неділю, 19 грудня, на Минай-арені відбулось урочисте нагородження призерів Ужгородського району.

Федерація футболу Ужгородського району закрила сезон, що минув поєдинком за Суперкубок Турянської долини та нагородженням призерів Ужгородського району.

Фіналісти Суперкубку Будівельник та Порошково зійшлися на Минай-арені, щоб визначити сильнішого. Умови для команд були створені більш ніж хороші, тож їм залишалось лише показати всю свою майстернсть.

Чемпіон Турянської долини Будівельник зі старту показав хто фаворит у цьому матчі і швидко повів у рахунку. А під самий кінець першого тайму Павло Вакула подвоїв перевагу жовто-чорних - 2:0.

Захист Будівельника на чолі з граючим тренером Юрієм Шукалем не давали практично нічого створити супернику біля своїх воріт. А на 58-ій хвилині Шукаль навісним ударом зі штрафного довів рахунок до розгромного - 3:0.

Все на що спромоглися порошковські футболісти, це гол престижу в останні хвилини гри. Рябчик заробив пенальті, а воротар Денис Тренич прицільно пробив з одинадцяти метрів - 3:1.  

Кращими гравцями Суперкубку оргкомітет визнав Андрія Рябчика (Порошково) та Сергія Шоляка (Будівельник).

У ході церемонії нагородження спочатку Порошково та Будівельник отримали срібні та золоті нагороди відповідно за Суперкубок, а згодом і за чемпіонат. Бронзовий комплект нагород було вручено Явір Туриця. Нагороди кращих гравців сезону отримали Андрій Ляховець (Явір Туриця), Павло Волонтир (Порошково) та Євген Савко (Будівельник) 

Перед грою та у перерві були нагороджені призери чемпіонату Ужгородського району. Участь у церемонії взяли голова Ужгородської РДА Радіон Кіштулинець, керуючий справами виконавчого апарату Ужгородської районної ради Андрій Кушнірук, голова ЗАФ Іван Дуран, голова Ужгородської районної федерації Іван Ковач та голова громадської організації ФСТ Колос в Закарпатській області Василь Хмельницький.

Бронзові нагороди, диплом та кубок отримала ФК Ярок. Срібні медалі, диплом та кубок забрали дебютанти змагань Ботфалва. Чемпіонський кубок, золото та диплом було вручено ФК Олімпік Коритняни. Було відзначено кращих гравців чемпіонату - Михайло Маркович (Ярок), Віктор Готра (Ботфалва) та Олександр Ганчак (Олімпік).

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.

 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 668 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: