Головна » Усі публікації » Інтерв'ю » Михайло Реплюк: "Важче чемпіонство утримати, ніж здобути"
09:10
Михайло Реплюк: "Важче чемпіонство утримати, ніж здобути"
До вашої уваги пропонуємо інтерв’ю з капітаном виноградівської команди - Михайлом Реплюком.

Михайло Реплюк:
- Михайле, ви з командою досить вдало розпочали сезон, в активі вже є один трофей, які загалом цілі на цей рік?

- Так, як ви вже зазначили, рік футбольний в нас почався досить вдало, в активі нашої команди вже є один трофей - «Зимній» кубок, який став не тільки підготовкою до сезону, а й досить престижним і бажаним для кожної команди. Задачі і плани в ФК «Севлюш» є незмінними - вигравати в кожному матчі, показувати хорошу і достойну гру, щоб радувати наших найкращих вболівальників. І звісно ж підіймати над головою трофеї в боротьбі за які приймаємо участь.
 
- Всі футбольні експерти пророкують впевнене і дострокове чемпіонство «Севлюша» в цьому сезоні, чи погоджуєтесь з такими думками?
 
- Що стосується нашого чемпіонства - давайте не будем забігати на перед, в нас ще довгий і важкий шлях до цієї безперечно знакової і основної цілі. Беручи з свого власного досвіду можу сміло запевнити, що важче чемпіонство утримати, ніж здобути. Але завдяки надійній підтримці нашого керівництва і головного тренера у нас є всі шанси захистити титул найкращої команди.
 
- Кого ви можете виділити як головного конкурента в боротьбі за титул?
 
- Виділити можу всіх, тому що всі виходять на футбольне поле і хочуть здобути позитивний для них результат, але не буду лукавити, є футбольні клуби які відрізняються з-поміж інших, просто хочеться, щоб більшість команд грали в той футбол який радує вболівальників заради яких ми і граєм.
 
- Чи є в планах у команди виступи на Всеукраїнському рівні?
 
- Ми вже мали нагоду проявити себе на всеукраїнському рівні , всім зрозуміло, що для цього потрібні кадри, без яких зараз виступати практично не можливо, щоб здобувати позитивний для нас результат. Час все покаже...
 
- Вже цього тижня команда проведе матч 1/8 фіналу Кубка Закарпаття, як готується команда до цього двобою і який настрій в команді?
 
- До кубка Закарпаття готуємся як завжди ретельно та позитивно, адже маємо перед собою ціль яку хочеться здійснити. Як показала гра з «Поляною» - потрібно грати тільки на перемогу.
 
Нагадаємо що матч 1/8 фіналу між ФК «Севлюш» - ФК «Карпати» (Дубове) відбудеться на стадіоні «Юність» вже цієї неділі о 16:00 к.ч.
 
Прес-служба ФК «Севлюш»
 
Категорія: Інтерв'ю | Переглядів: 592 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Ужгород  
0
Каже, що на рахунок всеукраїнського рівня, то "час покаже"... По ходу Міша час вже показав, що Ви ні до якого рівня професіоналів чи то аматорівна України на даний час не плануєте рости! Сьогоднішній максимум Севлюша це нецікавий чемпіонат області із 3 іграми в турі проти відверто нижчих за класом команд. Ну може максимум виспутлять ще разок в аматорському кубку України для статистики! Не із іронією окментую, а десь шкода, коли класна по міркам області команда залишилася топтатися на одному місті, так лише буде деградація, а не зріст. Ае це їх право, зараз такий час, що можливо туго з баблом:)...

الاسم *:
Email *:
كود *: