Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Не змогли зупинити Бако
12:15
Не змогли зупинити Бако
Юнацька команда "Минаю" зазнала прикрої гостьової поразки від гірників.

Не змогли зупинити Бако У старті Шахтаря вийшли двоє закарпатців - Бундаш та Бако, і саме останній найбільше тероризував оборону минайців і став злим генієм для команди Рудольфа Балажинця. Щодо гостей, то місце у воротах знову зайняв номінально другий воротар Максим Росул, після незначної паузи повернувся до старту Вовкунович. Загалом стартовий склад був із акцентом на оборону, що було цілком раціонально.

Здавалось, що гості витримали стартовий натиск у перші десять хвилин, однак вже на 14-ій Крістіан Бако завдав прицільного пострілу з лівого кута штрафної - 1:0.

Трохи згодом Бако записав до свого активу ще й асист, вдало подавши з кутового, а Фарина без особливого спротиву замкнув передачу - 2:0.

Найкращу нагоду забити у першому таймі у складі закарпатців мав Каганець, якого чудовим розрізним пасом вивів один в один Кецук та Юрій пробив у воротаря.

А після перерви гірники провели гол із роздягальні і тут знову важливу роль відіграв Бако, який віддавав пас на Глущенка у чужій штрафній, якого збив Лєднєв, тож арбітр призначив пенальті - 3:0.

На 65-ій хвилині Бундаша змінив на полі 17-річний ужгородець Олександр Башмарін (вихованець СДЮСШОР Ужгород, тренер Василь Юрійович Орос). І одразу Шахатр провів четвертий гол - Трифаненко реалізував вихід на ворота - 4:0.

На 77-ій хвилині закарпатці провели швидку результативну атаку, в ході якої Максимець підхопив м'яч і потужно пробив з 25 метрів - 4:1.

На останній хвилині основного часу воротар Минаю Росул вирішив у короткий пас зіграти із захисником у своїй штрафній, чим скористався Гармаш, здійснивши перехоплення і покотив у дальній кут - 5:1.



Шахтар U19 (Донецьк) – Минай U19 (Минай) – 5:1

Голи: Бако, 15, Фарина, 22, Глушенко, 47 (з пенальті), Трифаненко, 65, Гармаш, 90 - Максимець, 77.

Шахтар: Кравець, Чуйко, Козік, Фарина, Бако (Огарков, 59), Лосенко (Гармаш. 46), Пушкарьов (Трифаненко, 46), Бундаш (Башмарін, 65) Глущенко (Демченко, 65), Цуканов, Тоіров.

Минай: Росул, Лєднєв, Кецук, Цибик (Попович, 54), Диянчук, Караман (Волошин, 69), Калінець, Кондратюк, Саврій (Дурдас, 46), Каганець (Скрипнік, 54), Вовкунович (Максимець, 39).
Запасний: Озимок.

Фото ФК "Шахтар"

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 368 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: