Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ. СДЮСШОР U17 перемагає «Буковину» (ФОТО)
23:27
ДЮФЛУ. СДЮСШОР U17 перемагає «Буковину» (ФОТО)
У 13 турі ДЮФЛ України ужгородські футболісти здобули три пункти у грі з буковинцями.

ДЮФЛУ. СДЮСШОР U17 перемагає «Буковину» (ФОТО) У першому колі СДЮСШОР поступився у Чернівцях, хоча і першими забили (відзначився Мадяр). У звітному поєдинку Олександр знову розписався у воротах чернівчан.

Сама гра була досить жвавою, на полі боролись рівні суперники. Та з часом поступово перевага почала переходити до рук господарів, які ефективно діяли в центрі поля відбираючи і підбираючи.

Вже на 18-ій хвилині після затяжної атаки, опорник Ковач після відскоку сильно пробиває і забиває перший гол у зустрічі. 1:0.

Схожим ударом трохи згодом відзначився і Слободян, але воротар зумів відвести загрозу, перевівши на кутовий. У Буковини була нагода заробити одинадцятиметровий, коли один з нападників пробивав по воротам і влучив у руку вже лежачого Матія, але арбітр не наважився поставити пенальті.

Підопічні Фанти продовжували час від часу турбувати кіпера суперника. Орос пробивав з 17 метрів, але Карпюк на місці. На 34-ій хвилині гостям вдалась стрімка атака лівим краєм, звідки пішов простріл в район десяти метрів, і Сіменюк не схибив. 1:1.

 На початку другого тайму Микола Фанта зробив дві заміни, які зіграли ключову роль у підсумковій перемозі. Тільки-но з'явившись на полі Андрусь здійснив відбір у центрі поля, пройшов з м’ячем і віддав на вихід один в один Мадяру, який Олександр впевнено реалізував. 2:1.

Далі гра пішла у більш спокійному руслі. Моментів було не багато. У чернівчан часто виникали питання до судді, і в одному з моментів Танасійчук отримав друге попередження за критику арбітражу. Та в меншості гості не припиняли атакувати. Так Мельничук з лівого флангу влучив у ближню хрестовину воріт.

Вже під кінець поєдинку господарі провели чітку контратаку, переважно в один дотик. Виноградівець Орос відібрав круглого в центрі, віддав на Мадяра, той на Бокоча, і Санду вивів на Ороса на воротаря і Роман технічно перекинув Карпюка. 3:1.
 
 
Арбітр – Степан Ланко
Асистенти – Назар Дьордь, Денис Дудаш
Делегат матчу – Йосип Шитєв
 
м. Ужгород, стадіон «Спартак», глядачів 50
 
СДЮСШОР U17 – «Буковина» U17 Чернівці 3:1

Голи: Ковач, 18, Мадяр, 47, Орос, 80+3 – Сіменюк, 34.

СДЮСШОР: Костянтин Марко, Владислав Ковач, Віктор Довганюк, Олександр Мадяр, Андріан Лінтур (Артур Пукіш, 73), Роман Орос, Назар Слободян (Санду Бокоч, 41), Петро Могіш (Владислав Андрусь, 41), Віктор Луцяк, Іван Жентичка, Артур Матій.
Запасні: Вадим Тарасов, Василь Маргітич, Іван Дебич, Олег Руснак.
Тренер – Микола Фанта

Буковина: Богдан Карпюк, Микола Гончарук, Степан Городенський, Василь Гончарук, Олександр Жумига, Андрій Петращук (Андрій Танасійчук, 45), Михайло Максимюк, Едуард Сіменюк (Назар Коренга, 49), Олександр Срібний (Андрій Буджак, 62), Денис Мельничук, Богдан Чайка.
Запасні: Роман Думич, Андрій Тимофійчук, Давид Шутак.
Тренер – Юрій Шелепницький

Попередження: Пукіш, 75, Бокоч, 80+2 – Танасійчук, 53.

Вилучення: Танасійчук, 68.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 1204 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: