Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Мостиська мінімально переграє ужгородських юніорів (ФОТО)
21:55
Мостиська мінімально переграє ужгородських юніорів (ФОТО)
Львівська команда заробляє дебютні три бали у Зимовій першості Закарпаття.

Мостиська мінімально переграє ужгородських юніорів (ФОТО)
Мостиськ паралельно із Зимовою першістю Закарпаття виступає і в Меморіалі Юста у своїй області, де грають не менш пристойні команди. Так на груповому етапі вони зіграли три рази внічию (з Луцьксантехмонтаж-536 Луцьк, ФК Львів U17 та Ураган Перемишляни) і стали другими.
 
Тож після поразки у минулому турі і нічиїх на Львівщині вони награли на перемогу у звітному матчі. Підопічні Шагало встановили контроль над м’ячем і швидко переміщаючись кружляли навколо штрафної ужгородців. Найкращу нагоду забити на старті зустрічі мав той таки граючий тренер, якому асистував Щур та Андрій не влучив по м’ячу з вбивчої позиції. Як завжди відзначався активністю попереду Святий, в одному з епізодів він наніс удар з 18 метрів, Романко парирував. На 38-ій хвилині Шагало вивів моторного Іваночка до воріт та удар Тараса був не точним.
 
СДЮСШОР виходили вперед лише за рахунок контратак, та до ударів у першому таймі ніяк не доходило. Очевидно вони берегли сили на більш цікаву другу половину зустрічі. На 50-ій хвилині Дочинець пробив з 14 метрів, трохи вище. У відповідь Іваночко технічно цілив у праву дев’ятку з 8 метрів, але воротар робить ефектний сейв. На 59-ій хвилині Мердеєву зовсім трохи бракувало, щоб переправити м’яч у ворота, після подачі з кутового.
 
Обстріли воріт продовжувались з обох сторін. Святий пробив з 13 метрів з рикошетом, воротар забрав. На 60-ій хвилині Митро здійснює перехоплення і віддає на Мердеєва, той б’є з лінії штрафної, але мимо. Коваль цілив у дальню дев’ятку з 18 метрів, але не точно. Далі Митро з штрафного з 28 метрів влучив під перекладину, воротар відбив.
 
На 68-ій хвилині триходівка Щур – Іваночко – Шагало закінчилась ударом останнього з 14 метрів, воротар на місці. Матч наближався до нічийного завершення та проти цього був Тарас Щур, який на 74-ій хвилині пройшов з м’ячем від центру і не зустрічаючи опору сильно пробив з 19 метрів у правий кут – 0:1.
 
На 80-ій хвилині Коваль завдав підступного удару з відскоком з 20 метрів, Паук накрив круглого. Дочинець намагався пробити кіпера зліва з 17 метрів, проте м’яч летить повз рамку. На завершення Шагало мав можливість укріпити перевагу своєї команди, але перекидаючи голкіпера не влучив у ворота.
 
Через швидкий комбінаційний футбол деякі місцеві вболівальники охрестили їх «мостиською барселоною». Цього разу їм з труднощами та все ж вдалось здобути очки, надалі їх чекатимуть складніші суперники. СДЮСШОР змушений був грати строго від оборони і в другому матчі поспіль не зміг втримати нічийний рахунок.
 
 
СДЮСШОР U17 (Ужгород) – ФК «Мостиська» (Львівська обл.) 0:1
 
Голи: Щур, 74.
 
СДЮСШОР: Антон Романко, Даніел Борис, Олександр Терлецький, Олександр Герзанич, Андрій Зізич, Вадим Мердеєв, Мартін Бакша, Станіслав Коваль, Роман Шелемончик, Олександр Гузинець, Роман Дочинець.
На заміну виходили: Дмитро Ганич, Михайло Томашук, Кирил Бистрицький, Михайло Лемак, Іван Луцьо, Олександр Митро.
Тренер – Володимир Мухлинін.
 
Мостиська: Роман Паук, Юрій Кульматицький, Володимир Буньо, Володимир Качмар, Юрій Святий, Василь Завада, Тарас Іваночко, Андрій Матис, Андрій Шагало, Назарій Марко, Тарас Щур.
На заміну виходили: Андрій Шкулка, Олег Замчала, Назар Мартинюк, Віталій Криворука..
Тренер – Андрій Шагало.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 821 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: