Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Станіслав Коваль перейшов на правах оренди в "Полісся"
09:13
Станіслав Коваль перейшов на правах оренди в "Полісся"
Напередодні контрольного матчу з вінницькою «Нивою» ряди ФК «Полісся» поповнив нападник Станіслав Коваль.

Станіслав Коваль перейшов на правах оренди в Ужгородський 18-річний нападник пройшов збори з першою командою «Колоса» у Туреччині, де зіграв у ряді товариських поєдинків з «Пролетер» (Нові Сад, Сербія), «Вождовац» (Сербія), «Динамо Тбілісі» (Грузія). Перед відновленням сезону перейшов до першолігової команди Сергія Шищенка за постійною ігровою практикою.

Станіслав Коваль (01.05.2002) – нападник, вихованець закарпатського футболу. Свій футбольний шлях Станіслав починав у дитячо-юнацьких командах СДЮСШОР Ужгород, за які відіграв протягом чотирьох сезонів у Вищій лізі ДЮФЛ України.

По завершенні сезону 2018/2019 перебрався до ковалівського «Колоса», де у 16 матчах Чемпіонатe України U19 відзначився дев’ятьма голами.

У осінній частині сезону 2020/2021 Станіслав захищав кольори ковалівців у 13 матчах Чемпіонату України U21 й забив шість м’ячів. Також провів один поєдинок за основу у Кубку проти вінницької «Ниви», в якому відзначився голом.

За «жовто-зелених» Станіслав виступатиме до червня 2021 року на правах орендної угоди з ковалівським «Колосом», повідомляє офіційний сайт «жовто-зелених».

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 434 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: