Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Анонс півфіналів Зимової першості Закарпаття 2021
15:08
Анонс півфіналів Зимової першості Закарпаття 2021
У середу та суботу відбудуться поєдинки півфінальної стадії Зимової першості Закарпаття.

Анонс півфіналів Зимової першості Закарпаття 2021 У першому півфіналі, який відбудеться вже у середу на полі НТБ Мункач (16:00), зійдуться головні претенденти на перемогу у Зимовій першості. 

Мукачівці гратимуть за щільним графіком, провівши три матчі за вісім днів: у суботу вони відіграли складну гру з Вільхівцями, у середу відбудеться півфінальний двобій з виноградівцями, а в неділю їх очікує гра з лідером групи аматорського чемпіонату України - Юність Верхня Білка. У складі МФА вперше проти своєї колишньої команди може зіграти Пилип Кольцун.

Севлюш нарешті зустріне серйозного суперника після групового етапу і він буде головним бар’єром до першого трофею у цьому сезоні. 

Обидві команди демонструють комбінаційний атакуючий футбол, однак важливу роль може зіграти наявність саме досвідених гравців в лінії атаки у Севлюша. Попри перевагу у грі МФА часто мав пробеми з подоланням захисту Медеї та Вільхівців. Значну перевагу в антропометрії мають виноградівці, які без сумніву спробують використати цей козир при стандартах.  

Важливим фактором буде і розклад пріоритетів – для Мункач головні матчі розпочинаються у неділю, тоді як для севлюшців це єдині змагання, де вони намагатимуться показати максимум.

Медея отримала знову найбільш прийнятного суперника із можливих, тож Іван Ковач зі своєю командою у другому сезоні підряд може досягти фіналу цих змагань. Навряд чи на цій стадії може бути недооцінка суперника, хоча він і з нижчого дивізіону, як і два попередні.

Суперник у них - надвмотивований тернівський колектив, в якому зібраний мікс гравців зі всіх куточків області – від Ужгороду до Великого Бичкова. І ця селекція, яка триває впродовж змагань, дає результат. Новачки клубу з перших матчів демонструють керівництву клубу, що вони здатні вирішувати серйозні завдання. 

Тож на кону другого півфіналу стоятиме повторення минулорічного успіху або історичне досягнення для маленького клубу. 

Запланована трансляція матчу МФА - Севлюш:

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 559 | Додав: lobda | Рейтинг: 3.7/3
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: