Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Минай" вдома перемагає полянців
14:18
"Минай" вдома перемагає полянців
У матчі 11-го туру Чемпіонату області ФК «Минай» у рідних стінах приймав ФК «Поляна».

Підопічні Миколи Гібалюка зуміли розправитись із суперником з доволі комфортним рахунком 3:0. Щоправда, назвати гру легкою язик не повернеться. Команда із Свалявщини добряче полоскотала нерви місцевим вболівальникам. Напрочуд цупка боротьба з великою кількістю зіткнень, що призводило до численних командних потасовок, які вгамовував рефері.

Тренер команди Микола Гібалюк напередодні гри був змушений знаходити заміну відсутнім у цей день Ігорю Вагіну та Роберту Смокоровському. Як підсумок, з перших хвилин розпочали Олександр Зубанич та Михайло Дудаш, які відповідно зайняли їх позиції на полі.

Поєдинок проходив за територіальної переваги та контролю з боку господарів поля. Вони створювали гострі моменти і якби реалізували їх, то, певно, ще до перерви б зняли всі питання переможця цього матчу. Однак своїми нагодами не скористались Констянтин Багрій, Владислав Микуляк та Михайло Чедрик (влучив у стійку).

Проте на один гол у таймі першому «минайці», все ж, спромоглись. На 14 хвилині форвард Михайло Чедрик відкрив рахунок у матчі після подачі з кутового. Він, як справжній голеадор опинився там, де потрібно, аби головою переправити м’яч до сітки воріт. Заслуговує на увагу вся комбінація розіграшу кутового. Було щось схоже на домашню заготовку. Подача від Гібалюка на ближню стійку, звідки вискакує Костя Багрій і підрізає круглого далі у карну площу. Все інше – за Чедриком і це 1:0.

У другій половині зустрічі господарі всіма силами прагнули подвоїти перевагу, різниця у рахунку ж доволі тривалий період була мінімальною, а за таких обставин будь які необережні дії могли призвести до відновлення паритету. «Полянці» особливо не атакували, проте кілька перспективних атак створили. Були і акцентовані удари у їх виконанні, але надійно в рамці діяв Юрій Погоріляк.

Певну напругу щодо слизького результату зняв той таки Михайло Чедрик. Він знову опинився у потрібному місці та у потрібний час після виконання корнера. І ударом в один дотик іршавський «легіонер» забиває другий м’яч, після якого стало, відверто, спокійніше. Відмінну форму демонструє Михайло, який в останніх чотирьох матчах своєї команди наколотив уже 7 голів. Загалом же у його активі 8 забитих м’ячів у поточному розіграші – це кращий показник у команді.

Після другого забитого голу «минайці» перевели гру у дещо спокійніше русло. Тренер команди здійснив кілька замін, зокрема випустив на правий фланг оборони Едуарда Нергеша, який відновився після тривалої перерви у зв’язку з травмою, якої зазнав ще у матчі з «Вільхівцями».

Варто зазначити, що вже з перших хвилин перебування вдало влився у гру і здійснив кілька перспективних проходів правим краєм. Освіжив гру також вихід Яромира Лободи, який створив кілька хороших моментів для себе, а наприкінці зустрічі ще й віддав гольову передачу, після якої відзначився Владислав Микуляк. Завершальний удар завдавався із зручної позиції, тим паче, що оборонці «Поляни» особливо не перешкоджали, а кіпер не зумів врятувати – 3:0. Сталося це на 89 хвилині, опісля чого господарі довели гру до переможного фінішу.


Арбітр: Ярослав Козик
Асистенти: Мар’яна Сухан, Олександр Абель
4-й арбітр: Антон Демко
Спостерігач арбітражу: Йосип Шитєв

Стадіон «Камелот», 100 глядачів, +32 С

«Минай» - «Поляна» 3:0

Голи: Чедрик, 14, 61, Микуляк, 89.

«Минай»: Юрій Погоріляк, Едуард Дзьоба (Едуард Нергеш 64), Віктор Чумак, Артем Пустовіт, Михайло Дудаш, Микола Гібалюк (Євген Костик 68), Владислав Микуляк, Олександр Зубанич (Яромир Лобода 60), Євген Мирончук, Констянтин Багрій (Олександр Назаренко 60), Михайло Чедрик
На заміні: Владислав Хмельовський, Сергій Сидоренко, Владислав Варцаба
Тренер: Микола Гібалюк

«Поляна»: Михайло Безик, Артур Русин, Роман Лебович, Віталій Грабар, Едуард Мельник, Ілля Ропонич, Іван Станкович (Олексій Соломко 70), Іван Головнич (Мирослав Русин 76), Євген Островка (Едуард Понзель 68), Іван Русин, Василь Попович
На заміні: Семен Головнич
Тренер: Василь Ропонич

Попередження: Пустовіт, Нергеш, Дудаш - Островка.
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1135 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: