Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Огляд чемпіонату Берегівського району з футболу. 8 тур
21:01
Огляд чемпіонату Берегівського району з футболу. 8 тур
На стадіонах Берегівського району пройшли матчі 8-го туру чемпіонату району.

Огляд чемпіонату Берегівського району з футболу. 8 тур Тур вийшов цікавим і напруженим. Одним з центральних матчів , був поєдинок у Великій Бийгані. Місцевий футбольний клуб приймав географічних сусідів ФК «Яноші». Навколо даної гри було багато інтриги, що викликало інтерес у вболівальників. І як показала гравсе було виправдано. Вже на 16 хвилині господарі поля відкрили рахунок. Гол забив Ерік Гоздог. А далі більш активними були гості, які володіли ініціативою на протязі всього матчу. Але довго не могли зрівняти рахунок.

На 6 хвилині другого таму футболісти з Яноші, зусиллями Едуарда Варги, зрівняли рахунок. Поступово футболісти Бийгані повністю розмістилися на власній половині поля, намагаючись втримати хоча б нічию. Але на 82 хвилині той же Едуард Варга вивів Яноші вперед і приніс своїй команді три очки.

Не менш принциповою була гра в Великих Берегах, де місцевий «Талісман» приймав футболістів гатянського «Артоса». Гра між цими колективами традиційно проходить непередбачувано і напружено. Даний матч не став винятком. Гра розпочалася швидкими атаками, як однієї так і другої команди. В центрі м’яч не затримувався. Особливо в грі виділялися фланги обох колективів. Першими успіху досягли великобережці. На 18 хвилині Сергій Лендєл відкрив рахунок. Через дві хвилини Йосип Бундаш встановив паритет 1:1. В подальшому гра не змінювалася, шанси забити гол мали як великобережці так і гатянці. На 40 хвилині Чобо Копор скористався помилкою кіпера «Артоса» і вивів «Талісман» вперед. 

Перша половина другого тайму була за великобережцями. На 56 хвилині всюдисущий Сергій Лендєл забиває третій м’яч, а на 72 Гергель Горват проводить четвертий м’яч. Здавалося доля поєдинку вирішена. Але більш витривалі гості не погодилися з таким рахунком. Майстерність і досвід Мирослава Бундаша стала в нагоді. Саме Мирослав на 78 хвилині скорочує розрив до двох м’ячів, а на 87 робить відставання мінімальним. Фінальний свисток арбітра зафіксував результативну, але мінімальну перемогу «Талісмана» 4:3.

Невдало розпочавши сезон. Почав набирати оберти ФК «Кідьош». В звітному турі команда гостювала в Четфолво.Гра, як і дві попередні проходила цікаво. Команди демонстрували гарну гру. Першими рахунок відкрили господарі. Після подачі з кутового Янош Дюрков відкрив рахунок. Вже за хвилину після розіграшу штрафного Іван Чегіль ударом головою його зрівнює. А на 56 хвилині удар Яноша Феєша приніс кідьовшцям гостьову перемогу.

Берегівська «Зірка» доводить вчергове свою перевагу над суперниками по чемпіонату. У звітному турі, футболісти з районного центру легко здолали гостей з Боржави 5:0 і продовжують йти без втрат.

ФК «Свобода» продовжує програвати своїм суперникам. Цього разу вони мінімально поступилися вдома футболістам з Запсоня 1:2.
 
ФК «Свобода» - ФК «Запсонь» 1:2 (юнаки 0:2)
ФК «Четфолво» - ФК «Кідьош» 1:2 (3:2)
ФК «Талісман» В.Береги - ФК «Артос» Гать 4:3 (5:0)
ФК «В.Бийгань» - ФК «Яноші» 1:2 (0:2)
ФК «Зірка» - ФК «Боржава» 5:0 (0:3)

Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 1104 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: