Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Перечинські юнаки переграють Бобовище (ФОТО)
20:02
Перечинські юнаки переграють Бобовище (ФОТО)
У битві за другу сходинку сильнішими виявились перечинські Карпати.

Перечинські юнаки переграють Бобовище (ФОТО) Перед звітним туром гості відставали від Бобовища на три пункти, але мали кращу різницю голів, тож перемога їм давали шанси вийти на друге місце.

Саме вони і відкрили рахунок і грі після подачі кутового. Король виконав стандарт, а Зизич з шести метрів переправив м’яч у сітку.

Одразу ж в наступній атаці господарів, вони заробляють штрафний далеко від воріт. Та все ж футболіст Бобовища пробив по воротам і Канда переводить м’яч у стійку. За хвилину бобовищанці подають корнер та Федака з восьми метрів б'є вище.

За три хвилини до кінця першого тайму Іванчо та Кучерявий перепасовуючись пройшли центр захисту і Віталій забиває другий м’яч Карпат. В центрі поля практично всі підбори були за перечницями, що було одною з причин їхньої переваги над суперником.

Друга половина гри проходила в такому ж темпі. Господарі зловживали довгими передачами на форвардів, які дуже рідко чіплялись за м’яч. Дуже гостро пробивав Юрій Лаб'як з 23 метрів та м’яч зовсім трохи оминув ліву дев'ятку. У відповідь Попович також цілив у дальній кут та кіпер робить сейв. Бобовище більше проводило часу в атаці, але до завершальних ударів доходило вкрай рідко.

Натомість гості змогли втретє засмутити Куцкіра. Іванчо виборов м’яч на чужій половині поля, увійшов у штрафну у супроводі трьох захисників і пробив у дальній кут. 0:3.

За п’ять хвилин помилився Гонак, який незадовго до цього вийшов на поле, віддавши не точний пас назад. Іванчо перехопив і вже обходив останнього захисника та був збитий. Арбітр показує Кузьмінському червону, за зрив виходу один в один.

Загалом господарі грали досить грубо. Чого лише вартує прихований удар у спину Валерія Савчинця, при вкиданні ауту Карпатами. Арбітр нажаль не побачив цього.

За декілька хвилин до фінального свистка герой матчу Микола Іванчо знову дістає по ногам, вже після того як віддав пас на партнера. Продовжити гру він вже не зміг, і через брак запасних перечинці догравали в меншості.

Заслужена перемога Карпат довзоляє їм обійти принципового суперника.
 
 
Арбітр – Олександр Гога
Асистенти – Крістіан Ліб, Віталій Лофинець
Делегат матчу – Йосип Шитєв
 
с. Бобовище, глядачів 100
 
ФК «Бобовище» - ФК «Карпати» Перечин 0:3

Голи: Зизич, 26, Кучерявий, 32, Іванчо, 55.

Бобовище: Михайло Куцкір, Микола Федака, Василь Федака, Петро Грубінко, Олександр Меденці, Олександр Назаров, Максим Кулик, Віктор Савчинець, Валерій Савчинець, Мирослав Меденці, Юрій Качур.
На заміну виходили: Максим Гонак, Віталій Попович, Павло Кузьмінський.
Тренер – Василь Гичка.

Карпати: Еллі Канда, Віталій Прудкий, Богдан Макар, Ярослав Король, Михайло Бартованець, Станіслав Зизич, Ростислав Жолтанич, Юрій Лаб'як, Євген Корпанець, Микола Іванчо, Віталій Кучерявий.
На заміну вийшов: Олександр Риган.
Тренер – Валерій Кузнецов.

Попередження: М. Федака, 35 – Корпанець,27.

Вилучення: Кузьмінський, 60.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1213 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: