Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Ужгород" розносить "Боржаву" (ФОТО)
22:23
"Ужгород" розносить "Боржаву" (ФОТО)
У перенесеній грі 4-го туру підопічні Шанти познущалися над гостями з Довгого.

Мало хто очікував, що довжанці зможуть дати бій господарям стадіону Автомобіліст, та вони ще й програли з двозначним рахунком!

Сам рахунок повністю відображає хід гри, де підопічні Шанти витворяли що хотіли. І при такому потуранні захисників гостей біло-чорні цілком могли дійти і до третього десятку, але багато моментів було змарновано.

П'ята хвилина матчу – Реплюк робить подачу і Скунзяк замикає головою – 1:0. За три хвилини вже Гегедош асистує Реплюку і Михайло забиває – 2:0.

Черговий навіс, вже від Оржаховського справа, Реплюк у боротьбі із двома захисниками б'є головою та м’яч з лінії виносять оборонці.

14-а хвилина – Реплюк подав у штрафну, Скунзяк скинув головою вздовж воріт і Пиняшко переграє у ближньому бою голкіпера – 3:0.

Лише після цього боржавці втікли в атаку, Сурмач пройшов лівим краєм і з гострого кута пробив у рамку, Лютнянський з другої спроби забрав. Пристрілювались Ряшко, Ковчар. Реплюк пробив з 18 метрів, Погайда відбив, але Скунзяк був першим на добиванні – 4:0.

Через дві хвилини Гегедош робить сольний прохід із завершальним ударом з 18 метрів у ближню дев'ятку – 5:0.

За такого великого рахунку задня лінія господарів трохи розслабилась і пропустила одну з небагатьох атак. Знову Сурмач прорвався по флангу, тепер правому, і подав у штрафну, де Ганчич у боротьбі із Білінським все ж пробив головою і забив – 5:1.

Реплюк робить простріл, Скунзяк замикає головою та захисники страхують вороатря і виносять з лінії воріт. За мить найактивніший у складі Боржави Сурмач знову протягнув м’яч до штрафної і прострілив справа, але влучив у руку Куделку. Арбітр ставить пенальті, та удар Михайла Батрина Лютнянський відбив у лівому куті.

Вже перед перервою Реплюк віддає на хід Пиняшку, який на швидкості вривається у штрафну, оббігає кіпера і закочує у пусті ворота – 6:1.

Деморалізовані гості нічого не могли вдіяти з грізним суперником. Вже на почату другої половини гри Куделко дальнім пострілом влучає у поперечку та Реплюк грає на підборі і добиває у сітку – 7:1.

На 57-ій хвилині Пиняшко навішує зліва, Скунзяк чітко пробиває головою з семи метрів – 8:1.

За хвилину Гегедоша вивели на одного воротаря та Роберт пробив у кіпера. В наступній атаці Ковчар подав, Гегедош забив головою з шести метрів – 9:1.

На 72-ій хвилині швидкісна триходівка Пиняшко, Реплюк, Ряшко закінчилась ударом останнього з 12 метрів – 10:1.

На 75-ій хвилині Ковчар навісив у штрафну, захисник вибив, але прямо на Гегедоша, який технічно в три дотики перекинув двох захисників і відправив воротарю між ніг – 11:1.

За три хвилини до кінця зустрічі Сурмач був винагороджений за свою настирливість голом. Віталій вискочив з лівого краю сам на сам і пробив мимо голкіпера – 11:2.

Ужгород у тренувальному режимі громить довжанців і в хорошому настрої підходить до битви з Севлюшем.   
 
 
Арбітр – Андрій Сімку
Асистенти – Сергій Гецко, Золтан Кота
4-й арбітр – Станіслав Найда
Делегат матчу – Віктор Шварц
 
м. Ужгород, стадіон «Автомобіліст», глядачів 200
 
ФК «Ужгород» - ФК «Боржава» Довге 11:2

Голи: Скунзяк, 5, 25, 57, Реплюк, 8, 47, Пиняшко, 14, 44, Гегедош, 27, 59, 75, Ряшко, 72 – Ганчич, 31, Сурмач, 87.

Ужгород: Мирослав Лютнянський, Олександр Ковчар, Василь Куделко, Іван Бандурович, Роберт Гегедош, Роман Білінський (Микола Ількович, 46), Павло Оржаховський, Віктор Ряшко, Василь Пиняшко, Михайло Реплюк, Іван Скунзяк.
Запасні: Ерік Гречка.
Тренер – Іван Шанта.

Боржава: Михайло Погайда (Василь Кертис, 27), Ярослав Батрин, Віктор Ловга, Іван Штефко, Василь Урста, Ярослав Шандор, Іван Бурч, Ярослав Кертис (Роман Бобир, 65), Михайло Батрин, Віталій Сурмач, Віктор Ганчич.
Запасні: Назарій Цісельський.
Тренер – Василь Фірка.

Попередження: Оржаховський, 89 – М. Батрин, 21.  

На 36-ій хвилині М. Батрин не реалізував пенальті (воротар).
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1425 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: