Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Минай" перемагає на виїзді
08:44
"Минай" перемагає на виїзді
«Минай» здобуває другу перемогу у поточному сезоні - єдиний гол забив Єгор Твердохліб.

Після понад трьох годин у бомбосховищі команди все ж таки вийшли на гру. До перерви впевненіше діяли гості. Закарпатці більше володіли м’ячем і частіше атакували. Перший момент біля воріт Мозіля для Олега Вишневського створили Ельдар Кулієв та Олексій Хахльов. Півзахисники «Минаю» обігрались на лівому фланзі, доставили м’яч у воротарську площу, але вдало пробити Вишневському завадив захисник. Згодом нападник «Миная» головою пробив після подачі зі штрафного, але вийшло неточно.

Перший удар у площу воріт наніс Валерій Рогозинський, який у порівнянні з минулою грою замінив в основному складі Івана Трубочкіна. Лівий захисник бив майже впритул, але Мозіль контролював ситуацію.

За три хвилини до перерви ще один стандарт завершив ударом Дмитро Нємчанінов, але вкотре уважно зіграли захисники «Металіста 1925» і перевели м’яч на кутовий.

У другому таймі харків’яни заграли впевненіше. По разу після ударів Ременяка та Русина ворота закарпатців рятував Бандура. Закарпатці натяк зрозуміли і швидко повернули собі ініціативу. Відкривати рахунок мав Назарій Воробчак, який після навісної передачі активного Хахльова головою пробив повз воріт з вбивчої позиції. А на 70-й хвилині підопічні Володимира Шарана все ж таки досягли свого. Після подачі кутового Єгор Твердохліб бив тричі. З двома спробами воротар впорався, а з третьою вже не встиг – 0:1.

Гол Твердохліба став єдиним у матчі. «Минай» здобув другу перемогу і піднявся на 9-у сходинку турнірної таблиці.


МЕТАЛІСТ 1925 (Харків) – МИНАЙ (Минай) – 0:1 (0:0).

Гол: Твердохліб, 70.

Металіст 1925: Мозіль, Жичиков, Безуглий, Курило, Капінус, Вачіберадзе, Р.Русин (Бичек, 75), ГАБЕЛОК, Д.Кравченко, Ременяк, Пономар.
Головний тренер: Валерій Кривенцов.

Минай: БАНДУРА, Гончар (Дмитрук, 87), Горін, Нємчанінов, Рогозинський (Трубочкін, 66), Хахльов (Байдал, 87), Вітенчук, Воробчак, Кулієв (Чуєв, 81), Твердохліб, Вишневський (Коломоєць, 81).
Головний тренер: Володимир Шаран.

Попередження: Нємчанінов, 18, Курило, 49, Капінус, 90+2, Бандура, 90+3.

Прес-служба ФК "Минай"

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 256 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: