Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Минай" зазнає невдачі з динамівцями
09:43
"Минай" зазнає невдачі з динамівцями
В матчі 5-го туру Vbet Ліги «Минай» мінімально поступився віцечемпіону України – «Динамо».

Перервати неприємну для себе безгольову серію у матчах проти «Динамо» в УПЛ «Минаю» не вдалось. Хоча можливостей для цього було вдосталь. Перші 20 хвилин закарпатці почували себе справжніми господарями і могли забивати, як мінімум, тричі. Після подачі з кутового Олег Вишневський виграв «повітря», пробив головою, але впевнено в «рамці» зіграв Денис Бойко. Згодом воротар «Динамо» не дозволив відзначитись Єгору Твердохлібу. Нападник зумів пробити з гострого кута під натиском двох захисників, але в ближньому бою впевнено зіграв Бойко. А ось після пострілу Назарія Воробчака голкіпер був безсилий. На жаль, півзахиснику «Минаю» банально не вистачило точності.

«Динамо» до перерви відповідало стандартами. Але кожного разу в воротах впевнено діяв Олександр Бандура. Після перерви кияни заграли впевненіше і на 52-й хвилині забили, як виявилось, єдиний і переможний гол. З лінії штрафної площі точний удар вдався Віктору Циганкову, який спіймав м’яч в повітрі після невдалого виносу захисника – 0:1.

Після пропущеного голу «заспокоїлись» обидві команди. І «затишшя» в матчі продовжувалось майже до самого кінця. Підопічні Володимира Шарана пішли на фінальний штурм на хвилині 85-й. Двічі виходив на ударну позицію Данило Колесник. З його першою спробою впорався воротар, а другу зупинив захисник. Здавалося, що динамівець порушував правила, але арбітр вважав, що форвард закарпатців падав навмисно і тому показав «жовту» за симуляцію.

Останню можливість забити господарі впустили вже у компенсований час. Валерій Рогозинський зі штрафного пробив у нижній ближній кут, але Бойко зберіг свої володіння в недоторканості.


Минай – Динамо – 0:1 (0:0).

Гол: Циганков, 52.

Минай: Бандура, ГОНЧАР, Нємчанінов, Горін, Трубочкін (Рогозинський, 83), Хахльов (Байдал, 78), Вітенчук, Воробчак (Касімов, 78), Кулієв, Вишневський (Колесник, 78), Твердохліб.
Головний тренер: Володимир Шаран.

Динамо: Бойко, Попов, СИДОРЧУК, Кабаєв (Парріс, 76), Шепелев (Лонвейк, 82), Циганков, Гармаш (Бєсєдін, 67), Тимчик, Забарний, Буяльський, Дубінчак (Вівчаренко, 67).
Головний тренер: Мірча Луческу.

Попередження: Горін, 7, Шепелев, 56, Колесник, 84, Нємчанінов, 87, Байдал, 90+2, Попов, 90+3.

Прес-служба ФК "Минай"

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 259 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: