Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Хуст" ділить очки з "Чайкою"
14:10
"Хуст" ділить очки з "Чайкою"
У поєдинку п'ятого туру Другої ліги України хустська команда розписала мирову з "Чайкою" з Петропавлівської Борщагівки.

На гру з Чайкою стартовий склад господарів зазнав мінімальних змін, у порівнянні з попередніми матчами - після тривалої перерви знову побачили у футболці Хуста центрального захисника Ігора Тихненка, натомість Романенко піднявся вище у центр півзахисту, а Павлич грав на фланзі оборони. 

Старт поєдинку проходив на зустрічних курсах та з часом господарі перехопили ініціативу.

На 13-ій хвилині надзвичайно гострий момент виник біля воріт гостей, коли Павлич вкинув аут у чужу штрафну, Василь Луців продовжив політ м’яча головою, воротар зіграв на виході, однак не втрима мокрий м’яч і Боднарук пробивав по незахищеним воротам, але не влучив з 10 метрів.

Чайка у першій половині матчу намагалась створювати небезпеку після стандартів біля воріт хустян, але Леванідов грав надійно. На 38-ій хвилині Пуди зі штрафного з 23 метрів цілив у ближній кут, однак м’яч пройшов повз ворота.

Підопічні Циткіна все більше часу проводили у позиційних атках та пройти ешелоновану оборону суперника їм ніяк не вдавалось. Гості декілька разів виходили у перспективні контратаки, але без ударного завершення.

На 49-ій хвилині Вечурка вивели на удар з 18 метрів, але Микола не влучив у рамку. На 72-ій хвилині Ндукве здійснив довгий прохід до воріт, обійшовши кількох опонентів та з 12 метрів не зумів переграти Леванідова. В атаці у відповідь Павлич подав у штрафну, Фляшко пробивав у падінні та захисник Хохлов встиг заблокувати.

На 75-ій хвилині вихованець харківського футболу Денис Ндукве знову опинився на завершенні атаки і дивом не влучив у рамку з 10 метрів, вдруге за кілька хвилин пробачивши хустян.

На 80-ій хвилині Стрілець з правого флангу виконав не то простріл, не то удар, але м’яч пройшов поруч з дальньою стійкою. На 81-ій хвилині Ндукве пробивав з розвороту з 11 метрів, але зовсім трохи не влучає у дальній кут.
   
На фінальний штурм воріт МАйбороди сил у Хуста вже не вистачило. Можна лише згадати прорив Петра Луціва справа у штрафній вздовж лицьової, однак він не зміг ефективно розпорядитися створеним моментом. 

Чайка у другій половині зустрічі діяла значно гостріше у нападі і була ближчою до перемоги, тож домашня нічия для команди Циткіна може вважатися цілком прийнятним результатом у сьогоднішній грі.


Хуст" – "Чайка" 0:0"

Хуст: Владислав Леванідов – Богдан Павлич, Владислав Іванов, Ігор Тихненко, Вадим Мердєєв (Стрілець Артем, 69) – Ігор Вагін, Андрій Романенко (Михайло Фляшко, 53), Іван Боднарук (Назар Приходько, 46), Іван Станкович (Микола Пилип, 83) - Василь Луців, Петро Луців
Запасні: Арсен Бєліменко, Ярослав Бучок, Роберт Пилип, Віталій Мороз, Євген Нечосов,  Владислав Лєсунов.


Чайка: Майборода Олексій, Хохлов Вадим, Музиченко Антон, Дубілей Віталій, Вечурко Микола, Лещенко Максим, Гуськов Олександр, Литовченко Олексій, Ндукве Денис, Шакун Дмитро, Пуди Дмитро.    

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 312 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: